Meny

Informasjon


Ledige stillinger.


LIKER DU UTFORDRINGER OG VIL JOBBE MED SALG?
Vi kan tilby:

Som markedskonsulent i Tidsskriftet Tjenestehunden AS vil du ha mulighet til å utvikle deg som selger og bygge gode relasjoner til norsk næringsliv. Du blir en del av et team som jobber med et produkt som er av stor betydning for samfunnet generelt.
- Garantilønn og provisjon
- En uformell arbeidsplass med mye moro
- Svært grundig opplæring
- Kontinuerlig kursing og tett oppfølging


Arbeidsoppgaver:

Salg av annonser i 29 ulike publikasjoner og via internett, over telefon til norsk næringsliv. 


Kvalifikasjoner:

Har du ikke erfaring med salg fra før, men mener å ha en selger inni deg, hører vi gjerne fra deg. Vi vektlegger personlige egenskaper og lysten til å jobbe med salg. Du har gjerne en utdannelse innen markedsføring, men dette er ikke et krav. Videre må du beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig.


Er du:

- Entusiastisk og energisk?
- Har du «stå på» humør?
- Selvstendig, motivert og engasjert?
- God til å kommunisere over telefon og har god telefonstemme?

Høres dette ut som noe for deg ser vi frem til å høre fra deg. Send din søknad med CV til  eller kontakt oss.

Kort om stillingen:

Tidsskriftet Tjenestehunden AS, Vestvollveien 30A, 2019 Skedsmokorset. Arbeidstid fra kl. 08.00 til kl. 16.00. Fulltidsstilling. Ytterligere spørsmål kan rettes til Kjell Molde eller til Ivar Bodin

på telefon 66 97 16 30. 

Nyheter

- Norsk Politihundelag har fått ny hjemmeside i 2010. Se www.politihunden.no

Nordisk mesterskap og Norgesmesterskapene 2022​ ble avholdt i Värnamo, Sverige i juni. Øyvind Kjetland, Rogaland Politihundelag, ble nordisk mester  for narkotikahunder.  Nordisk mester for patruljehunder  ble Elin fra Sverige. Elisabeth Eidsvik Rogaland Politihundelag, ble nr. 2, og Bjarne Stallemo, Romerike Politihundelag ble nr. 3. Norge vant lagkonkurransen med Elisabeth Eidsvik (Rogaland), Bjarne Stallemo (Romerike), og Øyvind Kjetland (Rogaland). Sverige ble nr. 2, og Danmark nr. 3. .  

Vi gratulerer!  

 

Norgesmesterskap for Narkotikahunder 2022 ble arrangert av Østfold Politihundelag i tiden  13.9 - 15.9.2022 i Sarpsborg. 

Mesterskapet var åpent for publikum. 

 Norgesmester for narkotikahunder i 2022, ble Dag Harald Hanssen med hunden Fibi, fra Øst Politidistrikt (Østfold Politis tjenestehund klubb). 

Vi gratulerer!

 

Norgesmesterskapet for Patruljehunder 2022 ble arrangert samtidig med NM Narkotikahunder i Sarpsborg, 13.9. - 15.9 2022.

Mesterskapet var åpent for publikum. 

Norgesmester for patruljehunder i 2022, ble Johan Sund Eliassen med hunden Benny, fra Sør-Vest politidistrikt (Rogaland Politihundelag) .

Vi gratulerer!

 

Annonsering:

Er du interessert i å annonsere i det lokale magasinet for ditt politidistrikt, eller i magasinet Politihunden, ta kontakt med oss på vår e-post:  

Vi tilbyr også annonsering på hjemmesiden til Norsk Politihundelag: www.politihunden.no