Meny

Informasjon


Ledige stillinger.


LIKER DU UTFORDRINGER OG VIL JOBBE MED SALG?
Vi kan tilby:

Som markedskonsulent i Tidsskriftet Tjenestehunden AS vil du ha mulighet til å utvikle deg som selger og bygge gode relasjoner til norsk næringsliv. Du blir en del av et team som jobber med et produkt som er av stor betydning for samfunnet generelt.
- Garantilønn og provisjon
- En uformell arbeidsplass med mye moro
- Svært grundig opplæring
- Kontinuerlig kursing og tett oppfølging


Arbeidsoppgaver:

Salg av annonser i 29 ulike publikasjoner og via internett, over telefon til norsk næringsliv. 


Kvalifikasjoner:

Har du ikke erfaring med salg fra før, men mener å ha en selger inni deg, hører vi gjerne fra deg. Vi vektlegger personlige egenskaper og lysten til å jobbe med salg. Du har gjerne en utdannelse innen markedsføring, men dette er ikke et krav. Videre må du beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig.


Er du:

- Entusiastisk og energisk?
- Har du «stå på» humør?
- Selvstendig, motivert og engasjert?
- God til å kommunisere over telefon og har god telefonstemme?

Høres dette ut som noe for deg ser vi frem til å høre fra deg. Send din søknad med CV til  eller kontakt oss.

Kort om stillingen:

Tidsskriftet Tjenestehunden AS, Vestvollveien 30A, 2019 Skedsmokorset. Arbeidstid fra kl. 08.00 til kl. 16.00. Fulltidsstilling. Ytterligere spørsmål kan rettes til Kjell Molde eller til Ivar Bodin

på telefon 66 97 16 30. 

Nyheter

- Norsk Politihundelag har fått ny hjemmeside i 2010. Se www.politihunden.no

 

Nordisk mesterskap 2024​ blir avholdt i Stavanger uke 22., 28.-30. mai. norsk Politihundelag og Rogaland Politihundelag er arrangør. mesterskapet er åpent for publikum.

Norge vant i 2023 lagkonkurransen, Sverige nr.2, og Danmark nr.3. Johan og Benny, Rogaland Politihundelag, ble nordisk mester  for patruljehunder. Pernille og Kato, Trøndelag Politihundelag, ble nr. 4 i konkurransen for narkotikahunder.   

Vi gratulerer!  

 

Norgesmesterskap for Narkotikahunder 2024 blir arrangert av Norsk Politihundelag i uke 38, på PHS  Sæter Gård, Kongsvinger. Mesterskapet rer åpent for publikum.

Norgesmester for narkotikahunder 2023 ble Petter Lillemo, Møre og Romsdal Politihundelag, med hunden Luger.

Nr. 2 ble Tor Erik Meling, Rogaland Politihundelag med hunden Chanel, og nr. 3 ble Tor Erling Egedahl, Bergen Politihundelag, med hunden Theo.  

Geir-Magnus Løtveit Vikebø fra Kriminalomsorgen, med hunden Josse, vant gjesteklassen.

Vi gratulerer!

 

Norgesmesterskapet for Patruljehunder 2024. blir arrangert av Norsk Politihundelag i uke 38, på PHS Sæter Gård, Kongsvinger. Mesterskapet er åpent for publikum. 

Norgesmester for patruljehunder i 2023, ble Odd Erik Magnes fra Østfold, med hunden Mio. Nr. 2 ble Johan Sund Eliassen fra Rogaland, med hunden Benny, og nr. 3 ble Gunnar Børresen fra Oslo, med hunden Ponti. 

Vi gratulerer!

 

Annonsering:

Er du interessert i å annonsere i det lokale magasinet for ditt politidistrikt, eller i magasinet Politihunden, ta kontakt med oss på vår e-post:  

Vi tilbyr også annonsering på hjemmesiden til Norsk Politihundelag: www.politihunden.no